Skip to main content

Κόνιαρης: Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στα play off

«Δεν έχουμε δείξει τις ικανότητες μας στο μέγιστο και πιστεύομε, πως έχουμε να δείξουμε περισσότερα», δήλωσε ο γκαρντ του «Δικεφάλου»

Για τη νίκη εναντίον του Κόροιβου, την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του «Δικεφάλου»:

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, τρέξαμε περισσότερο και καταφέραμε να τους σταματήσουμε στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος ήταν αυτοί καλύτεροι, μας δυσκόλεψαν, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε στο κρίσιμο σημείο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της: «Έγιναν αρκετές αλλαγές και τώρα προσαρμοζόμαστε. Οι νέοι παίκτες τρέχουν πολύ, μπορούν να παίξουν άμυνα τόσο σε ψηλούς, όσο και σε κοντούς και μας βοηθάνε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Στα play off πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι».

Για την αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα play off: «O Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή κατάσταση και θα είναι πολύ δύσκολο. Όποιος και να είναι αντίπαλος μας στη συνέχεια θα πάμε για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε πάντα».

Για το αν επηρεάζουν την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ οι ήττες που έκανε σε παιχνίδια που ήταν πολύ κοντά στη νίκη: «Το σκέφτομαι αυτό τελευταία, αν κερδίζαμε κάποια ματς που ήταν φαινομενικά δικά μας, ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για την τέταρτη θέση…».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και την δική του φετινή παρουσία: «Δεν έχουμε δείξει τις ικανότητες μας στο μέγιστο και πιστεύουμε, πως έχουμε να δείξουμε περισσότερα… Προσωπικά για εμένα η χρονιά πάει καλά. Στην αρχή προσπάθησα να βρω το ρόλο μου, πλέον όμως κάνω πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι που ίσως να μην περίμενα. Πιστεύω στον εαυτό μου πάρα πολύ…».