Skip to main content

Κόνιαρης: Ήμασταν δεμένοι και πετύχαμε ένα δύσκολο κατόρθωμα

Ο νεαρός γκαρντ της Εθνικής Νέων εξέφρασε την ευτυχία του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του Ηρακλείου

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του Ηρακλείου μίλησε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα δύσκολο κατόρθωμα σίγουρα. Στην αρχή δεν περιμέναμε ότι θα παίζουμε αυτό το μπάσκετ. Ήμασταν δεμένοι. Το δείξαμε και στο παρκέ και έξω από το παρκέ.

Είναι όνειρο να φτάσεις στην κορυφή, γι' αυτό ξεκινάς. Είναι ωραία η παρέα εδώ. Και να μην φτάναμε στην κορυφή για εμένα θα ήταν το ίδιο».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνουν αυτά τα μετάλλια για το ελληνικό μπάσκετ, υποστήριξε: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Ήμασταν μια παρέα, αυτό ήταν όλο. Γι' αυτό παίζαμε. Ως μονάδες δεν ξεχωρίζουμε τόσο πολύ, όλοι μαζί είμαστε καλοί».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε αναφορικά με το γεγονός ότι στο χρυσό του Βόλου εκείνος δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού: «Ήταν όνειρο για εμένα αυτό. Έβλεπα τα παιδιά από την τηλεόραση, ενώ θα μπορούσα να παίζω. Ήμουν ευτυχισμένος γι' αυτούς, αλλά από την άλλη με στεναχωρούσε λίγο. Πανηγυρίσαμε μαζί χθες, ήταν ένα όνειρο».

Κλείνοντας, είπε για την «επόμενη μέρα» της καριέρας του: «Τώρα κοιτάω μόνο την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο».