Skip to main content

Κομπλέ ο Ηρακλής στο Περιστέρι

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα, στην οποία β
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα.

Αναλυτικά: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Κυριαζής, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Καρλίνιος, Ντάνι, Μάρα, Κομπαγιάσι, Γκαρσία, Σίσιτς, Σολτάνι, Γιάκομπ, Βέλλιος.

Γιάκομπ, η επιστροφή

Η επιστροφή του Βικτοράς Γιάκομπ στην αγωνιστική δράση είναι ένα γεγονός που ενισχύει τόσο τον ίδιο όσο και την επιθετική γραμμή του Ηρακλή, με τον Ρουμάνο άσο να αποτελεί το ατού του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Ρουμάνος στράικερ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αλλά και στον «Γηραιό». Την περσινή σεζόν… πήρε επ’ ώμου το σκοράρισμα της ομάδας στις διοργανώσεις. Κι αυτό διότι βλέποντας κανείς τα στατιστικά του θα διαπιστώσει αρκετά πράγματα για την αξία του αλλά και την παραγωγικότητά του.

Από τα 39 γκολ που σημείωσαν συνολικά οι «κυανόλευκοι» την περασμένη περίοδο ο Γιάκομπ πέτυχε τα 11. Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο νούμερο δεν περνάει απαρατήρητο στις τάξεις της ομάδας και δεν μπορεί να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα.

Επιστρέφει ξανά

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ίδιος δεν έδωσε το «παρών» λόγω της τιμωρίας που κουβαλούσε από την περασμένη σεζόν. Βέλλιος και Σολτάνι ωστόσο τον έβγαλαν… ασπροπρόσωπο, με την απόδοση που έπιασαν στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παρά την παραδοχή του Ουζουνίδη ότι ο επιθετικός του Ηρακλή δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση μιας και δεν είναι 100% έτοιμος.

Το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που διέπει τον παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο οξύθυμος και πολλές φορές υπερβολικός χαρακτήρας του εντός του αγωνιστικού χώρου. Παίκτης με περίσσιο θράσος (αγωνιστικό) αλλά και τσαμπουκά στο παιχνίδι είναι δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Γεγονός που στέρησε από τον Ρουμάνο φορ περισσότερα γκολ στη  περσινή κούρσα της Σούπερ Λίγκας.