Skip to main content

Κόμαν και Μπολί βλέπει ο ΠΑΟΚ, γράφουν οι Ρουμάνοι

Σύμφωνα με ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο ποδοσφαιριστές, Φλορινέλ Κόμαν και Κέβιν Μπολί, παραμένουν στο στόχαστρο του Δικεφάλου

Και πάλι στο προσκήνιο φέρνουν οι Ρουμάνοι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Φλορινέλ Κόμαν και Κέβιν Μπολί της Βιτορούλ, τους οποίους φέρεται να παρακολούθησε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ, οι δύο παίκτες παραμένουν στο στόχαστρο του Δικεφάλου, με τον ιδιοκτήτη της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι να τοποθετείται εκ νέου για το ενδεχόμενο πώλησης των ποδοσφαιριστών του.

«Την περσινή σεζόν παραχωρήσαμε παίκτες κλειδιά για την ομάδα, όπως ο Τανάσε και ο Ιανίς Χάτζι. Στην θέση τους έπαιξαν φέτος ο Ράζβαν Μαρίν και ο Φλορινέλ Κόμαν. Δεν θα έχω κανέναν πρόβλημα να παραχωρήσουμε στο τέλος της σεζόν τον Κόμαν, γιατί έχουμε αξιόλογους νεαρούς στην ακαδημία να τους αντικαταστήσουμε. Εμείς μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κοιτάμε να φτιάξουμε την ομάδα για τα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν θα πούμε "όχι" σε ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα μας», ανέφερε ο Χάτζι.