Skip to main content

«Κόλλησε» στο μηδέν ο Ηρακλής με τον Αλμωπό Αριδαίας (video)

Οι «κυανόλευκοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα κόντρα στην ομάδα από την Πέλλα και κατέκτησαν τον τρίτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Αλμωπός Αριδαίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο «Γηραιός» ήταν αρκετά επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 44΄όταν ο Ιωαννίδης σούταρε αλλά ο Καραγιαννίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39΄λόγω αποβολής του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της ομάδας από την Πέλλα αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ της νίκης και έτσι κατέκτησαν την δεύτερή τους ισοπαλία σε τέσσερις αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης).

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης, Ελευθεριάδης, Πέτροφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου.