Skip to main content

Κόλλια: Κανένα καπέλωμα από Νοτοπούλου, θα έχουμε καλή συνεργασία

Η κοπέλα είναι γνωστή σε μένα. Είναι κρίμα να λένε ορισμένοι ότι θα καπελωθώ από την ίδια. Δεν είναι σοβαρά αυτά, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών.

«Με την κ. Νοτοπούλου γνωριζόμαστε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα μέσα από κοινωνικές δράσεις και μέσα από τους άλλους "συντρόφους" του ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε επαφή και συζητούσαμε» δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά αναφερόμενη στην επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

«Η κοπέλα, το κορίτσι αυτό, είναι γνωστή σε μένα από την παρουσία της σε κοινωνικές δράσεις στην περιοχή και είναι κρίμα να λένε ορισμένοι ότι θα καπελωθώ από την ίδια. Μα και οι συνάδελφοι μου στην Αθήνα αισθάνονται ότι τους καπελώνει το Μαξίμου; Δεν είναι σοβαρά αυτά. Η ιδέα ανήκε στον Πρωθυπουργό, που από τον περασμένο Μάιο μου είχε πει: Μαρία να κάνουμε κάτι για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης, ένα γραφείο όπου θα έρχονται εκεί οι ξένοι ηγέτες και όχι στην Αθήνα» σημείωσε η κ. Κόλλια-Τσαρουχά μιλώντας στο ραδιόφωνο North 98.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στη συνεργασία μας με την κ. Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της που ήδη έχουμε αρχίσει και μελετάμε τις πρώτες παρεμβάσεις μας» πρόσθεσε η υφυπουργός.