Skip to main content

«Κόκκινο» για οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο με Ηρακλή

Χωρίς τη στήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, όπως αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού

«Όχι» είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, στην οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΘ, «σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται το άνοιγμα θυρών και η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (26-02-2017) και ώρα 17.15, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Να σημειωθεί ότι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, έπειτα από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προθυμοποιήθηκε να χορηγήσει στον Δικέφαλο 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.