Skip to main content

Κόκκινη κάρτα Μπακογιάννη σε Γκιουλέκα

Η αρνητική απάντηση του ντορικού Βαγγέλη Δημητρίου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Voria.gr στο οποίο αναφερόταν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα στηρί
της Χρύσας Κυριακού

Η αρνητική απάντηση του ντορικού Βαγγέλη Δημητρίου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κ. Γκιουλέκα επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Voria.gr στο οποίο αναφερόταν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα στηρίξει τον εκλεκτό της ΝΔ στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη. 

Ο αντιδήμαρχος Κυκλοφορίας ήταν ο πρώτος από τη δημοτική ομάδα του Β. Παπαγεωργόπουλου που επέλεξε να συναντήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποδεικνύοντας ότι επιθυμεί να κάνει άνοιγμα προς τον πολιτικό χώρο της κ. Μπακογιάννη.

Πολιτική απόφαση

Ο Κώστας Γκιουλέκας πρότεινε στον Βαγγέλη Δημητρίου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του, παίρνοντας ωστόσο αρνητική απάντηση. Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι σκέφτεται να μη θέσει υποψηφιότητα, εξηγώντας ότι οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι έχει ταχθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Θα ακολουθήσω την Ντόρα Μπακογιάννη στις επιλογές της», είπε στη Voria.gr ο Βαγγέλης Δημητρίου, αφήνοντας παράλληλα ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον.

Οι δυο άνδρες σε πρόσφατη συνάντηση τους συζήτησαν διάφορα πολιτικά θέματα, αλλά και για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης.

«Ήταν μια φιλική συνάντηση», είπε ο κ. Δημητρίου.

Μήνυμα Γκιουλέκα

Τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Γκιουλέκας θα επιδιώξει συνάντηση με ορισμένους από την ομάδα του Β. Παπαγεωργόπουλου προκειμένου να στείλει μήνυμα σε στελέχη της Αναγέννησης να μην επιδιώξουν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του - για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να τους το πει ο ίδιος.

Ήδη πάντως οι Απόστολος Τσουρέκας, Αστέριος Δεληγιάννης και Αναστάσιος Γερογιάννης έχουν δηλώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι, επιλογή που προσανατολίζονται να κάνουν και άλλοι όπως οι Νίκος Παπαγιαννόπουλος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Πολυξένη Μηλιαρά-Βλαχάκη κ.ά.