Skip to main content

Κωφίδης: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα»

Το οικονομικό θέμα που είχε προκύψει με την ΠΑΕ Ηρακλής δεν υπάρχει πλέον όπως τόνισε ο Σάββας Κωφίδης.

 

Ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάββας Κωφίδης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το θέμα της αδειοδότησης: «Το θέμα έχει τελειώσει, από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον, ο Ηρακλής δεν πρόκειται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την αδειοδότηση του. Αύριο μάλιστα θα υπογράψουμε το σχετικό συμφωνητικό. Βέβαια εκκρεμεί ένα άλλο ποσό εκτός αδειοδότησης, το οποίο θα συζητηθεί σε κάποια άλλη στιγμή».
 
Για τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση: «Γνωρίζω πολύ καλά και ενημερώνομαι πως οι άνθρωποι του Ηρακλή τρέχουν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση της ομάδας. Από την πλευρά μου έκανα το καλύτερο δυνατό και σίγουρα το ευχάριστο είναι πως βρέθηκε λύση και με τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Είχα εκφράσει τη γνώμη πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βγει ένα τέτοιο θέμα, γιατί πρέπει να αποφορτιστεί η κατάσταση».
 
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν νομίζω πως θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας περισσότερους από τους δύο βαθμούς που χρειάζονται. Πιστεύω πως κι αυτό το θέμα θα τελειώσει πολύ σύντομα, καθώς η ομάδα αγωνιστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα».