Skip to main content

Κ.Μακεδονία: Διαγωνισμός φωτογραφίας-βίντεο για τη βιώσιμη διαχείριση

Στον διαγωνισμό «Το Μέλλον που θέλουμε - Βιώσιμη διαχείριση πόρων» καλούνται να συμμετέχουν νέοι και νέες που γεννήθηκαν από το 1998 έως και το 2004

Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Βίντεο με τίτλο «Το Μέλλον που θέλουμε - Βιώσιμη διαχείριση πόρων» διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο του έργου «EYD 2015 -Το μέλλον που θέλουμε», που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα EuropeAid.

Στον διαγωνισμό καλούνται να συμμετέχουν νέοι και νέες που γεννήθηκαν από το 1998 έως και το 2004, ενώ η περιοχή από όπου θα πρέπει να προέρχεται το φωτογραφικό υλικό που θα υποβληθεί είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής:
- ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό:

-με την υποβολή μέχρι τριών (3) φωτογραφιών και όχι παραπάνω από μια (1) ανά κατηγορία
-με την υποβολή μέχρι ενός (1) βίντεο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό του βίντεο μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική

Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@anatoliki.gr ή σε δίσκο DVD ή σε USB STICK στη διεύθυνση 1ο χλμ Θερμης-Τριαδίου, Gold Center αρ.9, ΤΚ 57001, ΤΘ 60497. Τα βίντεο θα αποσταλούν σε δίσκο DVD ή σε USB STICK.

Ο διαγωνισμός, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους στην καμπάνια «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ –EYD2015», προκαλώντας τους να γίνουν δημιουργικοί και να καταγράψουν τον τρόπο που βλέπουν το μέλλον μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 10 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2017.

Το διαγωνιζόμενο υλικό θα αξιολογηθεί από Κριτική Επιτροπή. Στους βραβευθέντες από την κριτική επιτροπή θα απονεμηθούν βραβεία: 1 ψηφιακή βιντεοκάμερα και 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού, πατώντας ΕΔΩ.