Skip to main content

Κλήθηκε στην Εθνική και αναχωρεί για Ιταλία ο Κόνιαρης

Ο 19χρονος γκαρντ του «Δικεφάλου» αναχώρησε σήμερα για την Ιταλία προκειμένου να λάβει μέρος στο Eurocamp του Τρεβίζο (9-11/6)

Ιδιαίτερα φορτωμένο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Αντώνη Κόνιαρη.

Ο 19χρονος γκαρντ που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, συμμετείχε μέχρι και σήμερα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας και την Τετάρτη (7/6) θα αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να λάβει μέρος στο Eurocamp του Τρεβίζο (9-11/6).

Θυμίζουμε ότι ο Κόνιαρης έχει δηλώσει συμμετοχή στο draft του ΝΒΑ (22/6) και το τουρνουά του Τρεβίζο, όπου θα συναντήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις του και να αποφασίσει για το αν θα αποσύρει τη συμμετοχή από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Με την επιστροφή του από την Ιταλία, ο Αντώνης Κόνιαρης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών, καθώς σήμερα έγινε γνωστό ότι το όνομα του βρίσκεται ανάμεσα στις κλήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» θα προετοιμάσει την ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, από τις 15 ως τις 23 Ιουλίου.