Skip to main content

Κλειστό το σχολείο στην Καλλικράτεια όπου έπεσε ο πυλώνας φωτισμού

Το σχολείο θα μείνει κλειστό για να γίνει έρευνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπόλοιποι πυλώνες στην αυλή του σχολείου.

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και μέχρι να εκδοθεί νέα απόφαση το σχολείο στην Καλλικράτεια, όπου τραυματίστηκε χθες ένα 7χρονο κοριτσάκι λόγω πτώσης πυλώνα φωτισμού.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Ν. Προποντίδας προέβη στην αναστολή της λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας.

Η αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να γίνει σήμερα 9-11-2016 και ώρα 10:00 έρευνα από ειδικό πραγματογνώμονα για την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιποι πυλώνες στην αυλή του σχολείου.

Η αναστολή ισχύει για τις 9 Νοεμβρίου 2016 και εφόσον εκτιμηθεί η ασφάλεια της αυλής του σχολείου, θα εκδοθεί νέα απόφαση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμπαρίσταται στην οικογένεια της τραυματισμένης μαθήτριας και εκφράζει τις βαθύτατες ευχές του για την ομαλή έκβαση της υγείας της και για ταχεία ανάρρωση.