Skip to main content

Κλειστό για 1 μήνα τμήμα της Επ. Οδ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Κατά τις εργασίες θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης –Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη οδό

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν σήμερα και για ένα μήνα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες εργασίες:

Χωματουργικές εργασίες – Καθαιρέσεις
Τεχνικά έργα
Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικές εργασίες
Εργασίες σήμανσης και παθητικής ασφάλειας

Κατά το διάστημα αυτό θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης –Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη. Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψη ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης-Κονταξοπούλου-Αεροδρομίου-Παναγίας Σουμελάς –Θερμαϊκού –Φυλλίρας και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη συμβολή των οδών Φυλλίρας και Άλσους.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εν τω μεταξύ, εργασίες συντήρησης ξεκινούν και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς από αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και για 15 μέρες. Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από αύριο Τρίτη 29-11-2016 και θα διαρκέσουν για 15 μέρες.