Skip to main content

Ποιο τμήμα της Εθνικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης κλείνει Πέμπτη - Παρασκευή

Η κυκλοφορία θα διακοπεί την Πέμπτη, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Παρασκευή από τις 6:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Κλειστή θα παραμείνει η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης την Πέμπτη και την Παρασκευή από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, λόγω εγκατάστασης γέφυρας δυναμικής σήμανσης σε διάφορα σημεία.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί την Πέμπτη, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Παρασκευή από τις 6:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τα οχήματα θα εκτρέπονται με έξοδο από την Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου και μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, όπου θα εισέρχονται πάλι στη Εθνική Οδό, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των παραπάνω εργασιών, θα περιοριστεί η κίνηση των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας από το 426ο χιλιόμετρο έως το 429ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, από αύριο, 21/9 μέχρι και το Σάββατο, 24/9, τις εξής ώρες:

- από τις 2 το μεσημέρι, στις  21/9 μέχρι και τις 7 το πρωί, στις 22/9,
- από τις 8 το βράδυ, στις 22/9 μέχρι και τις 7 το πρωί, στις 23/9 και
- από τις 2 το μεσημέρι, στις 23/9 έως και τις 2 το μεσημέρι στις 24/9.