Skip to main content

Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες έως την Κυριακή να μη βγάζουν στους δρόμους και στους κάδους ογκώδη ή απορρίμματα.

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, μετά από αποφαση των δημάρχων των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Ζάκυνθο, σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος του νησιού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «λόγω της συνεχιζόμενης διάρκειας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της περιορισμένης -για τους γνωστούς λόγους- αποκομιδής των απορριμμάτων, τίθεται σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του Δήμου έως και την Κυριακή, 19/11/2017».

Όπως αναφέρει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή όλα τα επίμαχα 24ωρα, ενώ καλεί τους πολίτες, έως την Κυριακή 19/11/2017 να μη βγάζουν στους δρόμους και στους κάδους ογκώδη ή απορρίμματα, «δεδομένου ότι έχουμε και την εμπειρία των πλημμυρικών φαινομένων του προηγούμενου χειμώνα».