Skip to main content

Κλειστά τα Πράσινα Φανάρια – Κλείνει για 2 ώρες το Δερβένι

Αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής κρατούν κλειστή τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στα Πράσινα Φανάρια.

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και με τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στη συνέχεια σε γενικές συνελεύσεις οι αγρότες θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε επίπεδο κινητοποιήσεων.

Αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής κρατούν κλειστή τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στα Πράσινα Φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

Οι αγρότες από το μπλόκο του Δερβενίου εξέφρασαν την πρόθεση να κλείσουν την Εγνατία Οδό από τις 12.00 έως τις 14.00. Παράλληλα, παραμένουν στο μπλόκο τους και οι αγρότες στα Μάλγαρα, ενώ κλειστό παραμένει και το τελωνείο των Ευζώνων.

Κλειστή παραμένει επίσης και στα δύο ρεύματα η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη Νίκαια, στο ρεύμα προς Αθήνα και στον κόμβο του Πλατυκάμπου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.