Skip to main content

Κλειστά για λίγες ώρες την Κυριακή τα ΚΤΕΛ Μακεδονία λόγω της βόμβας

Πού θα σταθμεύουν όσα λεωφορεία έρχονται στη Θεσσαλονίκη για το διάστημα που ο σταθμός των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» θα είναι κλειστός.

του Γιάννη Λέκκα

Κλειστός από τις 10:00 έως τις 15:00 θα παραμείνει ο σταθμός των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας που εντοπίστηκε στο Κορδελιό την Κυριακή.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, παρότι ο σταθμός των ΚΤΕΛ βρίσκεται εκτός της προβλεπόμενης εμβέλειας.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστος Λιούπας, στον σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους πολίτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.

«Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τα ΚΤΕΛ προς άλλους προορισμούς μέχρι την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης της βόμβας», τόνισε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ.

Ο κ. Λιούπας δήλωσε ότι τα λεωφορεία που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη θα κατευθύνονται αλλού.

Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία που θα φτάνουν στην πόλη από τα δυτικά και τα νότια της χώρας θα σταθμεύουν επί της 26ης Οκτωβρίου, μέχρι και τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενώ όσα έρχονται από τα ανατολικά και βόρεια της χώρας θα σταθμεύον στην οδό Λαγκαδά κοντά στο Βαρδάρη.

«Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες», δήλωσε ο κ. Λιούπας.