Skip to main content

Κλήρωση Κυπέλλου: Πρωτοφανές αίτημα από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» προτείνουν στην ΕΠΟ να τραβήξουν τα μπαλάκια της κλήρωσης οι εκπρόσωποι των ομάδων - Σύμφωνοι και οι δύο «Δικέφαλοι»

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που απέστειλε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ εν όψει της σημερινής κλήρωσης των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» ζητούν τη διαφοροποίηση της διαδικασίας και προτείνουν να τραβήξουν τα μπαλάκια της κλήρωσης οι εκπρόσωποι των ομάδων. Το αίτημα αυτό βρίσκει σύμφωνους και τους δύο «Δικεφάλους», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, και μένει να φανεί σε λίγη ώρα (12:00) εάν το αίτημα αυτό θα γίνει αποδεκτό από την Ομοσπονδία.

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την 4η Φάση των αγώνων του ευρισκόμενου σε εξέλιξη Κυπέλλου Ελλάδος για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο ότι κατά την αντίστοιχη διαδικασία στην προηγούμενη Φάση, παρατηρήθηκαν αταξίες τις οποίες σχολίασε αρνητικά ο αθλητικός τύπος, παρακαλούμε όπως στην αυριανή διαδικασία η ανάδειξη των ομάδων από την κληρωτίδα γίνει από εκπροσώπους των ομάδων, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψή σας.

Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας».