Skip to main content

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Αυγενάκη επισκέφθηκε το Ηράκλειο

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική

To Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκαν σήμερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον Γραμματέα του Κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Στις επισκέψεις συμμετείχαν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα που αφορούν την Κρήτη και πρ. Βουλευτής κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο Αν/της Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, και στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ.

Κατά την επίσκεψή τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Λιμενάρχη κ. Δημήτρη Σαιτάκη και τον Υπολιμενάρχη κ. Βασίλη Βερυκοκίδη, και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης κ. Γιάννη Μαραγκάκη και τον Διοικητή Ηρακλείου κ. Μανώλη Δαμουλάκη.

Τα στελέχη της ΝΔ αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους επικεφαλής, ενώ ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν και με τα προεδρεία των σωματείων στελεχών Λιμενικού Σώματος και Πυροσβεστικής για τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης «Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αυτές τις άγιες μέρες υπηρετούν με αφοσίωση και μακριά -πολλές φορές- από την οικογενειακή θαλπωρή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά, πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους αποτελεσματικά αλλά και με ασφάλεια.»