Skip to main content

Κλείνουν την πόρτα οι Ντορικοί στον Γκιουλέκα

Ο ένας μετά τον άλλο οι Ντορικοί της Θεσσαλονίκης απαντούν αρνητικά στην πρόταση του Κ. Γκιουλέκα να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του
της Χρύσας Κυριακού

Μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Κώστας Γκιουλέκας από τον Ντορικό αντιδήμαρχο Κυκλοφορίας και Έργων, Βαγγέλη Δημητρίου, σειρά για να του κλείσει την πόρτα είχε ένας ακόμη Ντορικός από την ομάδα του Β. Παπαγεωργόπουλου, ο Βασίλης Γάκης. Ο “εκλεκτός” της ΝΔ για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού πριν από τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι επιθυμεί να κάνει άνοιγμα προς τον πολιτικό χώρο της κ. Μπακογιάννη.

Η απάντηση που πήρε από τον Βασίλη Γάκη ήταν αρνητική, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα της Voria.gr που έλεγαν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πρόκειται να στηρίξει σε καμία περίπτωση τον υποψήφιο της ΝΔ. Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού είπαν στη Voria.gr ότι ο κ. Γάκης μάλλον βάζει πλώρη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη.  

Και άλλο “όχι”
Ο Βασίλης Γάκης δεν είναι όμως ο μόνος που απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Κ. Γκιουλέκα. Η κόρη του βουλευτή Έβρου, Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, Μελίνα, απόφοιτος της Νομικής Σχολής δεν δέχθηκε την πρόταση από τον υποψήφιο δήμαρχο απαντώντας ότι δεν επιθυμεί την κάθοδό της στις ερχόμενες εκλογές με τη ΝΔ. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ξέρουν πολύ καλά ότι η κόρη του κ. Δερμετζόπουλου έκανε μεγάλο αγώνα υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν η τελευταία διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ.   

Θετική απάντηση
Πάντως,  ο Κώστας Γκιουλέκας δέχθηκε με χαρά τη θετική απάντηση από την κόρη του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Σαλαγκούδη, Ανθή. Η νεαρή δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία έχει εργαστεί στο τρίτο δημόσιο κανάλι ως συμβασιούχος δημοσιογράφος είπε το “ναι” και θα είναι μία εκ των οποίων θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Γκιουλέκα.