Skip to main content

Κλείνει την «τρύπα» στην Ήπειρο η Μασούτης

Πώς θα γίνει η η είσοδος στην ηπειρώτικη αγορά από τη βορειοελλαδική λιανεμπορική επιχείρηση, ποιες περιοχές ακολουθούν.
Σε δυναμική ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά της Ηπείρου, όπου μέχρι και τώρα το δίκτυό της εμφάνιζε μια… τρύπα, προχωρά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», «ρίχνοντας» στη μάχη του ανταγωνισμού τα έξι νέα καταστήματα που απέκτησε στην περιοχή από την Ατλάντικ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της βορειοελλαδικής λιανεμπορικής επιχείρησης, η είσοδός της στην ηπειρώτικη αγορά θα γίνει ταυτόχρονα με τη λειτουργία τριών καταστημάτων στα Ιωάννινα, δύο στην Πρέβεζα και ενός στην πόλη της Άρτας.

Σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα σημεία πώλησης κατά τις τελευταίες 25 ημέρες εντάχθηκαν αισθητικά αλλά και λειτουργικά στην εταιρική ταυτότητα της Μασούτης.
Το προσωπικό παρέμεινε ίδιο με εκείνο που απασχολούνταν και επί της λειτουργίας των χώρων με το σήμα της Ατλάντικ, ενώ αποπληρώθηκαν πλήρως και οι οφειλές για δεδουλευμένα τους. Ακόμη υλοποιήθηκαν νέα μισθωτήρια συμβόλαια με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, όπου βρίσκονται τα συγκεκριμένα σούπερ-μάρκετ.

Σε πορεία ένταξης στο δίκτυο της βορειοελλαδικής αλυσίδας βρίσκονται, εξάλλου, και τα τρία επιπλέον καταστήματα, που εξαγόρασε η Μασούτης από την Ατλάντικ, τα οποία είναι χωροθετημένα στη Νάουσα, τη Λάρισα και το Βόλο, χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστό πότε θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο καταναλωτικό κοινό.

Στο επενδυτικό πρόγραμμα της αλυσίδας για το 2011, τέλος, αναμένεται να περιληφθεί η δημιουργία και άλλων 2-3 νέων σημείων πώλησης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας-Θράκης, κλείνοντας, έτσι, τον κύκλο των επενδύσεων που είχε σχεδιάσει η διοίκηση για φέτος.