Skip to main content

Κλείνει για μία εβδομάδα η ΕΟ1 Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου λόγω αντικατάστασης αγωγού μεταφοράς καυσίμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο Σάββατο και για μία εβδομάδα

Εργασίες αντικατάστασης υπόγειου αγωγού μεταφοράς καυσίμου στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου πλησίον της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό, από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ, θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου, από το ύψος της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την πρώτη (προς ανατολικά) κάθετη σε αυτήν ανώνυμη οδό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Καλοχώρι προς την οδό 26ης Οκτωβρίου και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης δια μέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού, του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, της οδού 26ης Οκτωβρίου, της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η Τροχαία.