Skip to main content

Κλειδώνουν οι πρώτες υποψηφιότητες στη ΝΔ

Η Voria.gr αποκαλύπτει τους πρώτους «γαλάζιους» υποψήφιους δημάρχους στο νομό Θεσσαλονίκης. Όνομα- έκπληξη στον δήμο Συκεών- Νεάπολης.
Κλειδώνουν οι πρώτοι «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στο δήμο Καλαμαριάς η ΝΔ θα στηρίξει τον γιατρό, Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι νομαρχιακός σύμβουλος της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στον δήμο Λαγκαδά- Βερτίσκου- Λαχανά- Ασσήρου, υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ηγεσίας του δήμου από το 2002.

Στον νέο δήμο Βόλβης (Αγ. Γεώργιος, Μάδυτος, Αρέθουσα, Απολλωνία, Ρεντίνα και Εγνατία)  όλα δείχνουν ότι το χρίσμα από τη Ρηγίλλης παίρνει ο πρώην βουλευτής (2004- 2007) της Β΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γαλαμάτης.

Τέλος, στον συνενωμένο δήμο Συκεών- Νεάπολης- Αγίου Παύλου- Πεύκων, την υποψηφιότητα για την ηγεσία θα διεκδικήσει ένα όνομα-έκπληξη, που θα κάνει αίσθηση. Πρόκειται για ενεργό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr η ΝΔ διενεργεί δημοσκοπήσεις, μετρώντας την απήχησή του στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση, που αν είναι θετική θα προκαλέσει...πονοκέφαλο όχι μόνο στους "εχθρούς", αλλά και στους φίλους του κόμματος.