Skip to main content

Kleemann: Στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η βιομηχανία Kleemann βραβεύτηκε για μία ακόμη χρονιά σαν μία από τις δέκα ελληνικές εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στην έρευνα Best Workplaces που πραγματοποιήθηκε από το Great Place to Work Hellas, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA, η Kleemann αναδείχθηκε ανάμεσα στις 10 κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η έρευνα που διεξάγεται τα τελευταία 13 χρόνια στην Ελλάδα, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους, μέσω της συμπλήρωσης ανωνύμων ερωτηματολόγιων. Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 με τη συμμετοχή 51 εταιρειών από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν συνολικά περίπου 22.000 εργαζόμενους, ενώ η βράβευση των εταιρειών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.

Όσον αφορά στη βράβευση της Kleemann, o γενικός διευθυντής Νίκος Ν. Κουκούντζος, δήλωσε σχετικά: «Στην KLEEMANN είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επαναλαμβανόμενη διάκρισή μας στην έρευνα Best Workplaces, που μας φέρνει ανάμεσα στις 10 κορυφαίες μεγάλες ελληνικές εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Η διάκρισή μας αυτή έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς προέρχεται από τους εργαζόμενούς μας. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας που θέτουν τον άνθρωπο στο κέντρο και αναπτυσσόμαστε διαρκώς μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Σημειώνεται ότι η KLEEMANN υποστηρίζει τους εργαζόμενους της και τις οικογένειες τους με ενέργειες, όπως:

-Ευέλικτο ωράριο εργασίας σε νέες μητέρες

-Δυνατότητα πρακτικής άσκησης των παιδιών εργαζομένων

-Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

-Παροχή δωρεάν ιδιωτικής ασφάλισης για νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη και δυνατότητα προαιρετικής ασφάλισης των μελών της οικογενείας τους

-Προγράμματα εκπαίδευσης εργαζομένων

-Χρηματική επιβράβευση βάσει επίτευξης στόχων

-Δωροεπιταγές για τα Χριστούγεννα

-Ασφαλή μεταφορά από και προς την εταιρία

-Εξοπλισμένο ιατρείο για παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης

-Τράπεζα αίματος

-Παροχή χώρου ψυχαγωγίας και γυμναστήριο για τους εργαζομένους

-Προγράμματα επιβράβευσης για νέες ιδέες, εξυπηρέτηση πελατών, ποιότητα, μακροχρόνια προϋπηρεσία.

Το βραβείο παρέλαβε η διοικητική δ/ντρια και αναπλ. διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Kleemann, Τούλα Κουρουζίδου.