Skip to main content

Κλάσεν: Πάμε στη Γερμανία για τη νίκη χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες

Ο Καναδός σέντερ των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως εύχεται η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να παρουσιαστεί έτοιμη κόντρα στη Λούντβισμπουργκ

Καμία δικαιολογία στους τραυματισμούς δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Όουεν Κλάσεν μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την αναχώρηση του «Δικεφάλου» για τη Γερμανία ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού εναντίον της Λούντβισμπουργκ υπογραμμίζοντας παράλληλα πως περιμένει «πολύ σκληρό παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καναδός σέντερ των «ασπρόμαυρων»:

Για το τι περιμένει στο αυριανό παιχνίδι: «Είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, πρέπει να παίξουμε σκληρά και εμείς, ελπίζω να τα καταφέρουμε και να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε βρεθεί μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Αν περιμένει αντίδραση της ομάδας: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στη Γερμανία, θέλουμε τη νίκη. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πιστεύουμε θα το κάνουμε αυτό στη Γερμανία και θα γίνει μία νέα αρχή για την ομάδα».

Για τους τραυματισμούς και το κατά πόσο επηρεάζουν: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες το ξαναλέω. Είναι μεγάλη σεζόν, θα υπάρξουν και ατυχίες, ελπίζουμε εμείς να τελειώσαμε με αυτά και να μην έχουμε νέα προβλήματα. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».