Skip to main content

Κλάντον: Να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο να προκριθούμε

O Αμερικανός σέντερ του Δικεφάλου τόνισε πως η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να είναι ανταγωνιστική ώστε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βιλερμπάν που παρά την ήττα κρατά τον Δικέφαλο στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League μίλησε ο Κιθ Κλάντον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ των ασπρόμαυρων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα στο γήπεδό της, η οποία προερχόταν από ένα μεγάλο σερί νικηφόρων αγώνων κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αισθάνομαι ότι κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά δεν εκτελέσαμε με τον σωστό τρόπο στην επίθεση. Στην άμυνα δεν τα πήγαμε άσχημα, αν και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, ωστόσο στην επίθεση θα μπορούσαμε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα, να πετύχουμε περισσότερους πόντους, γιατί με τόσο χαμηλή συγκομιδή πόντων και ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις».

Για την χθεσινή του εμφάνιση: «Τα 19 ριμπάουντ είναι πραγματικά μία καλή επίδοση. Έκανα καλή δουλειά, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα της ομάδας, δεν κερδίσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι ατομικές επιδόσεις δεν μπορούν να μετρήσουν πολύ αν δεν κερδίσει η ομάδα».

Για τη μάχη της πρόκρισης: «Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Πρέπει όμως να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ένα παιχνίδι με τη σειρά του για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Το να αντιμετωπίσεις μία ομάδα της Ευρωλίγκα είναι πάντα μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι στο γήπεδό μας παίζουμε πάντα καλύτερα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».