Skip to main content

KKE: «Ο λαός δεν ζημιώνεται από τις αγροτικές κινητοποιήσεις»

«Μας είπαν ότι οι κλειστοί δρόμοι κλείνουν και σπίτια. Όχι, δεν ζημιώνεται ο λαός. Από τις αγροτικές κινητοποιήσεις ωφελείται και θα ωφεληθεί περισσότερο, αν έχουν αποτέλεσμα», τόνισε η Αλ. Παπαρήγα,
«Κανένας δεν κλείνει τους δρόμους για πλάκα. Μας είπαν ότι οι κλειστοί δρόμοι κλείνουν και σπίτια. Όχι, δεν ζημιώνεται ο λαός. Από τις αγροτικές κινητοποιήσεις ωφελείται και θα ωφεληθεί περισσότερο, αν έχουν αποτέλεσμα», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σήμερα στους αγρότες στο Κάστρο Βοιωτίας.

«Ταλαιπωρία δεν είναι μια παράκαμψη. Ταλαιπωρία δεν είναι να είσαι άνεργος; Ταλαιπωρία δεν είναι οι ακριβές τιμές στο σουπερμάρκετ;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε, παράλληλα, τους αγρότες να δείξουν αντοχή και πείσμα στον αυριανό διάλογο με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «θέλει να σφυγμομετρήσει αν μπορεί να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Χαρακτήρισε, εξάλλου, προκλητική την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή. «Γιατί μπέρδεψε τις μίζες, τους κουμπάρους και τα κομματικά ρουσφέτια με τους χιλιάδες αγωνιζόμενους αγρότες; Αυτά να πάει να τα πει σε άλλο χώρο, να τα πει στο κόμμα του, αν αφορά δικούς του ανθρώπους, να τα πει στη ΝΔ και όχι στη συζήτηση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα. Αυτό είναι προσβολή», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.