Skip to main content

ΚΚΕ: Οι δύο νεκροί στις Σέρρες μαρτυρούν τις ελλείψεις σε προσωπικό

Σχόλιο του ΚΚΕ για το δυστύχημα, με δύο νεκρούς εργαζόμενους του ΟΣΕ στις Σέρρες. Καταγγέλλει ότι στον συγκεκριμένο σταθμό δεν υπάρχει ούτε σταθμάρχης

Οι δύο νεκροί εργαζόμενοι του ΟΣΕ στις Σέρρες, μαρτυρούν με τον πιο τραγικό τρόπο τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό στον Οργανισμό, αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ για το δυστύχημα στην αγροτική περιοχή Τούμπας του νομού Σερρών (δείτε εδώ).

Όπως καταγγέλλει ο Περισσός, «στον συγκεκριμένο σταθμό των Σερρών δεν υπάρχει ούτε σταθμάρχης».

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, των άλλων κλάδων των Μεταφορών, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, «να γυρίσουν την πλάτη στα όσα αναμενόμενα ειπωθούν για “ανθρώπινο λάθος”, επιχειρώντας να κρύψουν τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για την κατάσταση στον ΟΣΕ και να διεκδικήσουν την κάλυψη όλων των αναγκαίων θέσεων εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους».

«Ιδιαίτερα σήμερα πρέπει να επαγρυπνούν, εν όψει και της πλήρους ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση σε βάρος της ζωής και της ασφάλειας των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού για το κέρδος» συμπληρώνει ο Περισσός και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο νεκρών εργαζομένων.