Skip to main content

Κυρίζογλου: Έχει ξεφύγει ο Μπουτάρης, μωραίνει Κύριος... (video)

Ο Μπουτάρης να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης και να ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, είπε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ.

Τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την ονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία και των υπεραστικών σταθμών ΚΤΕΛ σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου(δείτε εδώ και εδώ).

Κάλεσε τον κ. Μπουτάρη να ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά και να αφήσει την εξωτερική πολιτική.

«Θα συνιστούσα στον κ. Μπουτάρη να συνέλθει στον εαυτό του γιατί έχει ξεφύγει. Να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης, να ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα και να μην θέλει να μετατρέπεται σε ασκούντα εξωτερική πολιτική» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Κυρίζογλου, «όσο είναι δήμαρχος και λέει τις απόψεις του, καλό θα ήταν να τις συζητήσει πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο, στην ημερήσια διάταξη κάποιας συνεδρίασεως να βάλει συγκεκριμένο θέμα και κατόπιν εξουσιοδοτημένος από το δημοτικό του συμβούλιο να λέει τα όσα λέει. Διαφορετικά ισχύει για αυτόν, μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι».

"Ο κύριος Μπουτάρης λέει να αλλάξει το ΚΤΕΛ ονομασία παραδείγματος χάριν ή το αεροδρόμιο Μακεδονία για να μην προκαλεί τη σύγχυση στο επιβατικό κοινό. Είπε επίσης πχ να ονομαστεί "Νίκος Γκάλης", ας ονομαστεί κατά την δική του άποψη αφού έχει ξεφύγει, Γιάννης Μπουτάρης», ανέφερε.