Skip to main content

Κυρίζογλου κατά Μπουτάρη: Εξευτελίζει τον θεσμό του δημάρχου

Οφείλει να σέβεται και τους πολίτες και την ιστορία της πόλης που εκπροσωπεί, είπε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ - Αιχμές και κατά Ζουράρι

Τα πυρά του κατά του Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε οίκο ανοχής.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης, ο κ. Κυρίζογλου σημείωσε ότι ο κ. Μπουτάρης «ξεφτιλίζει τον θεσμό του δημάρχου».

«Η προσωπική του ζωή αφορά τον ίδιο, και όταν κανείς είναι δημόσιο πρόσωπο, οφείλει να σέβεται και τους πολίτες και την ιστορία της πόλης που εκπροσωπεί και δεν μπορεί να εξευτελίζει την ιδιότητα του δημάρχου κατ 'αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αμπελοκήπων.

Για Ζουράρι

Ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε και στις προσβλητικές δηλώσεις του Κ. Ζουράρι εναντίον του Άρη και των φίλων του Ολυμπιακού, τις οποίες αποδοκίμασε.

«Σε ό,τι αφορά τον κ. Ζουράρι, οι δηλώσεις του είναι ακραίες, απαράδεκτες και έντονα αποδοκιμαστέες», είπε και εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του στις δηλώσεις του υφυπουργού.

«Θα έκανα το ίδιο αν τα έλεγε και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή, αλλά και για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας να τις έκανε», τόνισε και κατέληξε: «Ένας υφυπουργός Παιδείας. Τι κρίμα. Τι ντροπή».