Skip to main content

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι,3-0 τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο(vid)

Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους στην άνετη επικράτηση επί του τριφυλλιού που επισφραγίστηκε από το πρώτο ημίχρονο ήταν οι Mποτία, Ελιονούσι και Ιντέγε.

Τη νίκη με 3-0 επί του αιωνίου αντιπάλου, Παναθηναϊκού πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 10η αγωνιστικής στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους στην άνετη επικράτηση επί του τριφυλλιού που επισφραγίστηκε από το πρώτο ημίχρονο ήταν οι Αλμπέρτο Μποτία (21΄), Ταρίκ Ελιονούσι (26΄) και Ιντέγε Μπράουν (44΄). Αντίθετα οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν καθώς ο Κριστιάν Λεντέσμα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (66΄) που κέρδισε ο Λούκας Βιγιαφάνιες από ανατροπή του Αλμπέρτο Μποτία.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα ο πρωταθλητής Ελλάδος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς έναντι του Παναθηναϊκού που ακολουθεί στη 2η θέση με 14 ενώ παράλληλα διατηρεί το απόλυτο στην έδρα του με 5 στα 5.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

 

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο (65' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (71' Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Ιντέγε (91' Καρντόζο)

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπής, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ζέκα (56' Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (46' Χουλτ), Ιμπάρμπο, Λέτο (74' Ρινάλντι)