Skip to main content

Κυριάκος: O ΟΣΦΠ μας προειδοποίησε από τη σύσκεψη πως θα φύγει (video)

Ο υπ. Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ μίλησε για «στρατηγική» των Πειραιωτών προσπαθώντας «να δημιουργήσουν φαντασιώσεις» για τη διεξαγωγή του αγώνα

Έτοιμος να επωμισθεί τις ευθύνες που του αναλογούν αναφορικά με τη διακοπή του μεγάλου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δήλωσε πως είναι ο «Δικέφαλος» μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων» έκανε λόγο περί «στρατηγικής» των φιλοξενουμένων «πολύ πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα» προσπαθώντας να δημιουργήσουν «φαντασιώσεις στα μέσα του» σχετικά με τη διεξαγωγή του ματς.

Ο κ. Κυριάκος αναλυτικά δήλωσε:

«Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Για 30 χρόνια ήταν δύσκολο να φωνάξεις ''ο βασιλιάς είναι γυμνός'' αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να το πάμε και θα το πάμε μέχρι τέλους. Δεν είμαστε συμπαθείς και δεν είναι ο σκοπός μας να γίνουμε σε κανέναν συμπαθείς, έχουμε ευθύνη που έχουμε ανεχτεί αυτό το ποδόσφαιρο 20 χρόνια».

Μάλιστα, το στέλεχος του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως ο κ.κ Καραπαπάς και Κοβάσεβιτς από μεριάς των Πειραιωτών προκαλούσαν τον κόσμο του «Δικεφάλου» ενώ αρνήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις του διευθυντή Επικοινωνίας των Πειραιωτών αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν τους βγήκε η στρατηγική γιατί δεν προέκυψε τραυματισμός».

Παράλληλα, ο κ. Κυριάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συμψηφισμούς που υπήρξαν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το περιστατικό με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς πέρσι στη Λεωφόρο εναντίον του Παναθηναϊκού για τα play-off της Super League και στο σημερινό με τον αντίστοιχο τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο αφού στη μία περίπτωση υπήρξε ρίψη κουτιού μπύρας ενώ στην άλλη ρολό χαρτιού το οποίο και ξετιλύχθηκε κατά τη ρίψη του στο πλαίσιο του τελετουργικού που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.