Skip to main content

Κύπελλο: Τσεκάρει το εισιτήριο για τους «4» ο ΠΑΟΚ, μάχη στο Περιστέρι

Ήδη από χθες είναι γνωστά τα δύο πρώτα «εισιτήρια» των ημιτελικών της διοργάνωσης, τα οποία «τσέκαραν» οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Να επικυρώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, καλείται σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη, στην Τούμπα (17:15), στη ρεβάνς του αγώνα στα Πηγάδια όπου ο Δικέφαλος κατέστη το φαβορί, μετά τη νίκη του με 1-2.

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ενρίκε και Κάνιας, που είναι ανέτοιμοι, ενώ ως δεύτερο γκολκίπερ δίπλα στον Γλύκο ενέταξε τον νεαρό Μάριο Σιαμπάνη. Παράλληλα, δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχουν ούτε οι Αμίρ Ουάρντα και Στέφανος Αθανασιάδης, που δεν επελέγησαν από τον Σέρβο προπονητή για το συγκεκριμένο παιγνίδι.

Ήδη από χθες είναι γνωστά τα δύο πρώτα «εισιτήρια» των ημιτελικών της διοργάνωσης, τα οποία «τσέκαραν» οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με τις νίκες επί των Αστέρα Τρίπολης (1-0) και Πλατανιά (3-0) αντίστοιχα.

Το πιο ενφιαφέρον ματς των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (19:30), ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση αυτή, με βάση το 0-0 στο Καραϊσκάκη, όλα είναι ανοικτά. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο και μετρά 3 σερί νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη «προσγειώθηκαν ανώμαλα» μετά το 3-0 στην Τουρκία και την πρόκρισή τους στους «16» του Europa League μέσα στο «σπίτι» τους από τον Πανιώνιο (0-1), ήττα που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα εν όψει και των ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σε Τούμπα και Λεωφόρο, αντιστοίχως.