Skip to main content

Κύπελλο: Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με την «Ένωση» που έμεινε προσηλωμένη στο πλάνο της δίχως να πάρει ιδιαίτερα ρίσκα επιθετικά

Στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ που έμειναν σε λευκή ισοπαλία αγωνιζόμενοι για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με τους «κιτρινόμαυρους» που έμειναν προσηλωμένοι στο αμυντικό τους πλάνο δίχως να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα επιθετικά.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανήκαν στους πρωταθλητές Ελλάδος με την προβολή του Τζούρτζεβιτς στο 6΄και την αντίστοιχη προβολή του Ζιλέ ένα λεπτό αργότερα να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Μπάρκα. Η καλύτερη φάση για την «Ένωση» καταγράφηκε στο 34΄όταν ο Προτό μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Τσιγκρίνσκι.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης (85' Νικολάου), Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν (76' Ανδρούτσος), Σεμπά (56' Μιραλάς), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος (90' Σιμόες), Κονέ, Λόπες, Λιβάγια (77' Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (83' Μασούντ), Αραούχο.