Skip to main content

Κύπελλο: Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός, σαρωτικός ο ΠΑΣ, (video)

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στη Λαμία, οι Ηπειρώτες σάρωσαν τον Λεβαδειακό ενώ η ΑΕΛ άντεξε στην Ξάνθη

Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα και Λαμία είναι οι τέσσερις ομάδες που πήραν σήμερα το εισιτήριο για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Πλατανιά. Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς (68΄, 90΄).

Στα Ιωάννινα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν επιβλητικός κόντρα στον Λεβαδειακό τον οποίο και σκόρπισε με 4-0 ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα στη Βοιωτία. Σκόρερ για την ηπειρωτική ομάδα ήταν οι Θεμιστοκλής Τζημόπουλος (31'), Πέδρο Κόντε (38΄, 79΄) και Ηρακλής Γαρουφαλιάς (90΄).

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλία. Σκόρερ για τους Ακρίτες ήταν οι Δημήτρης Μελιόπουλος (27΄) και Σαλιμό Σιλά (63΄).

Τέλος στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τη Λαμία αποτέλεσμα που δεν ήταν αρκετό να του δώσει την πρόκριση καθώς στο πρώτο ματς της Φθιώτιδας γνώρισε τη συντριβή με 4-1. Σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν ο Αντονί Μουνιέ (74' ).