Skip to main content

Κύπελλο: Πρόβαδισμα για Ατρόμητο, καθάρισαν Ολυμπιακός - AΕΚ (video)

Οι «Περιστεριώτες» κέρδισαν τον Αστέρα στην Τρίπολη ενώ «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από Χανιά και Αγρίνιο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα η φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά κερδίζοντας με 0-1 τον Αστέρα. Σκόρερ για την αθηναϊκή ομάδα ήταν ο Θοδωρής Βασιλακάκης (9΄).

Στα Χανιά, ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 0-2 του Πλατανιά. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν οι Αλμπέρτο Μποτία (57΄) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (78΄).

Τέλος στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ παρά τις απουσίες της κλείδωσε από απόψε την πρόκριση για τους «8» κερδίζοντας με 0-4 τον Παναιτωλικό. Σκόρερ για την «Ένωση» ήταν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (45΄, πεν.), Τάσος Μπακασέτας (46΄), Ροντρίγκο Γκάλο (65΄) και Γιώργος Γιακουμάκης (90΄).

Αύριο θα διεξαχθούν οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες για τα πρώτα νοκ άουτ του θεσμού με την ΑΕΛ να υποδέχεται την Ξάνθη (15:00), τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00), τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τη Λαμία (17:15) και τέλος τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (19:30).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαναληπτικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 9 έως 11 Ιανουαρίου του 2018.