Skip to main content

Κύπελλο: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για μια θέση στον μεγάλο τελικό

Στην κατάμεστη Τούμπα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα επιδιώξει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, δίχως να την απασχολούν αγωνιστικά προβλήματα

Την ηρωική αλλά δύσκολη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, «ψάχνει» απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:00), καλούμενος να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι για τη μεγάλη ανατροπή. Στην κατάμεστη Τούμπα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα επιδιώξει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα ποντάροντας αφενός μεν στην παρουσία του κόσμου κι αφετέρου δε στο γεγονός ότι δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τον Κάρλος Ζέκα, αλλά ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Από κει και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πέρα από τη γνωστή απουσία του Λέτο (τιμωρημένος), δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να σκοράρει για να γίνει πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κύζας του συνδέσμου Δράμας.