Skip to main content

Κύπελλο: Ο Πλατέλλας έδωσε τη λύση στον Άρη, 1-0 τον Παναιγιάλειο(vid)

Ο 28χρονος επιθετικός στο ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα υπέγραψε τη νίκη που φέρνει τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή του 7ου ομίλου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ο Άρης που επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας του Παναιγιάλειου.

Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» του Αιγιώτη Δημήτρη Σπανού που τέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα ήταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας (68’ ) που στο ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς νίκησε με ωραίο πλασέ τον Πολίτη χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα για τον ίδιο όμιλο Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι συνθέσεις: 

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Στίκας, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (73΄Κόκκορης), Καζναφέρης, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (58΄λ.τρ. Σταματής), Σκαρτσίλας (79΄Κοντοχρήστος).

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Σόουζα (λ.τρ. 52΄Παυλίδης), Τζανακακης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πασάς (89΄Μπούρμπος), Στεφάνοβιτς (60΄Πλατέλλας), Κάσσος, Διαμαντόπουλος.

H βαθμολογία του 7ου ομίλου

Άρης 3

ΠΑΣ Γιάννινα 1

Πανιώνιος 1

Παναιγιάλειος 0