Skip to main content

Ανοίγει συμβολικά τα διόδια στα Μάλγαρα το απόγευμα η ΛΑΕ

Η κινητοποίηση στα διόδια των Μαλγάρων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Α΄ Θεσσαλονίκης.

Με συμβολικό άνοιγμα των διοδίων των Μαλγάρων θα «υποδεχθούν» σήμερα τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Α΄  Θεσσαλονίκης, την Κοινή Υπουργική Απόφαση Τσακαλώτου - Σπίρτζη για την άμεση εγκατάσταση 18 μετωπικών σταθμών και 20 πλευρικών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 μ.μ.. «Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, απόλυτα υποταγμένη στους δανειστές, όχι μόνον δεν κατάργησε τα διόδια όπως είχε υποσχεθεί, αλλά, σαν σύγχρονος Προκρούστης, θεσμοθετεί 38 (!!!) νέα διόδια, προκειμένου να διευκολύνει και να επισπεύσει τη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας οδού, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των υποψήφιων «επενδυτών», υπογραμμίζει η ΛΑΕ.

Με τη συμβολική κίνηση η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης, «σηματοδοτεί τη θέλησή της και το κάλεσμά της, ότι, αντί να οδηγούμαστε στο κρεβάτι του Προκρούστη, πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να διεκδικήσουμε, μαζί με το δικαίωμά μας στην ελεύθερη και απρόσκοπτη μετακίνηση, την απαίτησή μας για κατάργηση των μνημονίων, της βάρβαρης λιτότητας, και ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων και του μνημονιακού πολιτικού και οικονομικού μπλοκ».