Skip to main content

Κυνηγόπουλος: Έκανα πλαστογραφία για να παίξει ο Γκάλης στην Ελλάδα

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην...παρανομία που είχε κάνει πριν από 37 χρόνια πλαστογραφώντας το διαβατήριο του «Γκάνγκστερ»

Στην...παρανομία που είχε κάνει πριν από 37 χρόνια πλαστογραφώντας το διαβατήριο του Νίκου Γκάλη αναφέρθηκε μιλώντας στον «ΣΠΟΡ ΦΜ», ο Άγις Κυνηγόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΚ:

«Έπρεπε να βγάλω ένα διαβατήριο στον Γκάλη, για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα! Πήγα, επομένως, σε έναν πρόεδρο κοινότητας (σ.σ. στην Κοινότητα Τριλόφου), προκειμένου να μου δώσει ένα πλαστό διαβατήριο!» ανέφερε αρχικά ο Άγις Κυνηγόπουλος και συνέχισε:

«Μετά, στην αστυνομία, σε έναν γνωστό μου, ο οποίος μου έδωσε βεβαίωση, που υπείχε θέση ταυτότητας και ακολούθως, στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Κώστα Παπαναστασίου, από τον οποίο ζήτησα διαβατήριο μιας χρήσεως! Πάτησε, τότε, ένα κουμπί, προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος και να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά, την ίδια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ζήτησε ο υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, εκτάκτως.»

Και συνέχισε την περιγραφή της ιστορίας: «Φεύγοντας, όμως, ο Παπαναστασίου είπε στον υπάλληλό του "δώσε στον κ. Κυνηγόπουλο ό,τι σου ζητήσει" και έτσι, πήρα το διαβατήριο του Γκάλη. Έτσι έπαιξε στην Εθνική ο Γκάλης! Μάλιστα, ο υπουργός δήλωσε αργότερα πως ''το αδίκημα του Κυνηγόπουλου παρεγράφη''. Η πλάκα είναι ότι ρωτούσαν τον Γκάλη ''από πού είσαι'' και εκείνος απαντούσε ''ρωτήστε τον πρόεδρο»!