Skip to main content

Κιλτίδης: Να λάβουν θέση Παρασκευόπουλος - Πανούσης για την κάνναβη

Παρέμβαση μέσω facebook για την έκθεση κάνναβης από τον πρώην πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής κατά των ναρκωτικών.

Παρέμβαση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook έκανε ο πρώην πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής κατά των ναρκωτικών, Κωνσταντίνος Κιλτίδης για την έκθεση κάνναβης στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κιλτίδης, η ευαισθησία του οποίου στο ζήτημα της καταπολέμησης της μάστιγας των ναρκωτικών είναι γνωστή, δημοσιοποίησε την εξής ανάρτηση:

«Είναι προκλητική η αφίσα για την διοργάνωση έκθεσης κάνναβης στο Σύνταγμα στις 9 Μαΐου. Ψεύδη και ανοησίες για το μείζον ζήτημα της χρήσης «χασίς». Καλείται η Πολιτεία να παρέμβει γιατί παραβιάζεται η κείμενη νομοθεσία. Ορθώς επισημαίνουν οι αρμόδιοι φορείς πρόληψης και θεραπείας τους κινδύνους που περιέχει αυτή η ενέργεια. Η σηματοδότηση θα είναι καταστροφική. Χωρίς προκαταλήψεις και παλαιομοδίτικες θεωρήσεις , είναι τραγικό να αγνοείται η αποδεκτή διεθνώς επιστημονική γνώση. Καλώ τον κ. Παρασκευόπουλο και τον κ. Πανούση να λάβουν θέση».