Skip to main content

Κιλκίς: Με επιτυχία το 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που θεωρείται ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του αθλήματος όχι μόνο στην πόλη του Κιλκίς αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Περισσότεροι από εκατόν πενήντα σκακιστές από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κοζάνη και  Κιλκίς πήραν μέρος στο 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού, που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Κιλκίς, ακονίζοντας την ευφυία τους, επιστρατεύοντας τη στρατηγική και ανεβάζοντας ταχύτητες στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

Το 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που θεωρείται ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του αθλήματος όχι μόνο στην πόλη του Κιλκίς αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Η διοργάνωση, ενταγμένη στη σειρά Grandprix 2023, έχει ήδη διαγράψει τον κύκλο ανάλογων τουρνουά που δόθηκαν σε Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, Έδεσσα και Κοζάνη.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας κρατούσε τα ηνία της διοργάνωσης του 1ου τουρνουά γρήγορου σκακιού, που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες, ενώ την αιγίδα της εκδήλωσης είχε ο Δήμος Κιλκίς.