Skip to main content

Κύκλωμα παρασκεύαζε στην Αττική το ναρκωτικό των τζιχαντιστών

Της έρευνας προϊσταται το τ. Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ενώ τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί συνδράμουν ΕΛΑΣ και λιμενικό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για την εξάρθρωση ενός πολυεθνικού κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης ναρκωτικών δισκίων captagon, το οποίο είναι το ναρκωτικό των τζιχαντιστών, με έδρα την Αττική.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" της έρευνας προϊσταται το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ενώ τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί συνδράμουν Αστυνομία και Λιμενικό. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 600.000 χάπια captagon.

Εχουν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες του ΣΔΟΕ που οδήγησαν στον εντοπισμό και την εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο κατά  τις πληροφορίες της "Καθημερινής" φέρεται να παρασκεύαζε τα ναρκωτικά χάπια σε παράνομο εργαστήριο στην περιοχή της Αττικής.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών του κυκλώματος.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ είχε τον περασμένο Ιούνιο κατάσχει μεγάλη ποσότητα αντίστοιχων ναρκωτικών χαπιών, τα οποία επίσης θεωρούνται ως τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.