Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης την Τετάρτη

Για όσο διαρκεί η διακοπή της κυκλοφορίας τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται στην παράπλευρη Δυτική Οδό - Δείτε τα σημεία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την προσεχή Τετάρτη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ) λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, από τις 7:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο) έως και το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Για όσο διαρκεί η διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω οδικό τμήμα της Π.Α.Θ.Ε., τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω της παράπλευρης Δυτικής Οδού.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της τελικής ολοκλήρωσης των εργασιών, την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα αντίστοιχα, η κίνηση των οχημάτων θα περιοριστεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το 424ο χιλιόμετρο έως και το 427ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου.