Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Μοναστηρίου λόγω εργασιών

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος επί της οδού Ν. Μοναστηρίου της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Εδέσσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, επί της οδού Ν. Μοναστηρίου, καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου και αύριο Σάββατο 8 του μηνός.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος επί της οδού Ν. Μοναστηρίου της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Εδέσσης, από τη διασταύρωση της παραπάνω οδού με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1.200 μέτρων περίπου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ομαλώς από την αριστερή λωρίδα της οδού.

Επίσης, επί της Ν. Μοναστηρίου, στο ύψος της κεραμοποιίας Φιλίππου, στα τελευταία 70 περίπου μέτρα, θα εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού και στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με εκτροπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα, προκειμένου να αποκατασταθεί εκτεταμένη φθορά. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 το πρωί.