Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από τη συμβολή της με την οδό Τσιμισκή μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει αύριο η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης από τις 10:00 έως 22:00 λόγω εκδήλωσης στην οδό Αγίας Σοφίας με θέμα “Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από τη συμβολή της με την οδό Τσιμισκή μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης.

- Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Μητροπολίτου Ιωσήφ, Λεωφόρο Νίκης και τους λοιπούς δρόμους της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στις καθέτους οδούς Μητροπόλεως και Προξένου Κορομηλά θα διεξάγεται κανονικά.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, εκατέρωθεν της οδού Αγίας Σοφίας, στο αποκλεισμένο τμήμα που θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας ενώ έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων. Ζητά, τέλος, την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.