Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην ε.ο. Θεσσαλονίκης - Σερρών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Δερβένι- Σέρρες - Προμαχώνας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη διαδρομή Δερβένι-Σέρρες-Προμαχώνας, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά τις ώρες από 15:00 έως 17:00 και θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού από τον Κόμβο Στρυμονικού (48ο χιλιόμετρο) έως τον Κόμβο Ριζιανών (32,8ο χιλιόμετρο).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Στρυμονικού προς την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών και στη συνέχεια μέσω των Δημοτικών Διαμερισμάτων Καλόκαστρου- Ευαγγελίστριας- Λαχανά, θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού μέσω του Κόμβου Λαχανά.

Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Λευκώνα- Σιδηροκάστρου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, και μέσω των Εθνικών Οδών Δράμας - Σερρών και Μεσοράχης- Αμφίπολης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

Σημειώνεται ότι στον παραπάνω κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.