Skip to main content

Κικίλιας:Ο Τόσκας έχει την πολιτική ευθύνη για την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, σχολίασε ο βουλευτής.

Αυτός που έβγαλε ανακοίνωση περί 140.000 κόσμου «πρέπει να κοιταχτεί», δήλωσε ο τομεάρχη Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τον όρο Μακεδονία.

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι έχει την πολιτική ευθύνη για την ανακοίνωση του αριθμού αυτού.  

«Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια. Μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση, τις κλειστές τράπεζες, την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, το νέο κατόρθωμα του κ. Τσίπρα είναι ότι κατόρθωσε να ενώσει την ελληνική κοινωνία», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ακόμη, σχολίασε ότι «η μειοψηφία που κυβερνά κατάφερε να μετατρέψει την πλατεία των αγανακτισμένων σε πλατεία των αποφασισμένων».

Κατά τον τομεάρχη Άμυνας της Ν.Δ., «οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί. Βρέθηκαν εκεί από πατριωτικό καθήκον και συναίσθημα».

«Δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλιο για μια διαπραγμάτευση που κάνουν εν κρυπτώ οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς μαζί με τον κ. Καμμένο, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν, χωρίς να έχουν ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία», κατέληξε.