Skip to main content

Κικίλιας: Στο λεξιλόγιο του Τσίπρα δεν υπάρχει η λέξη «φιλότιμο»

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν στον Σαρωνικό, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα η λέξη φιλότιμο και παραίτηση δεν υπάρχει, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον Realfm, σχολιάζοντας όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο για τη ρύπανση στον Σαρωνικό.

«Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν στον Σαρωνικό», ανέφερε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας  ότι με περίσσιο θράσος λέει ότι λίγο πολύ φταίνε τα media.

«Ακούσαμε όλοι οι Ελληνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, στην αρχή. Και μετά ακούσαμε ότι μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα. Και μετά, στη συνέχεια, ότι σε 20 ημέρες οι θάλασσες και οι ακτές μας θα είναι ακόμη πιο καθαρές, από ό,τι πριν το πρόβλημα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, και εκείνος και η κυβέρνησή του την τεράστια καταστροφή, περιβαλλοντική καταστροφή, οικολογική καταστροφή, στην οικονομία της περιφέρειας και της χώρας, το πλήγμα στον τουρισμό».