Skip to main content

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται βοήθεια για να τα κάνει μπάχαλο

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών, στεγνώνει από ρευστότητα την αγορά και αυτό το ονομάζει "ανάπτυξη", λέει ο Κικίλιας.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης ότι «δεν έχει ανάγκη κανέναν υπουργό καμίας άλλης χώρας για να τα κάνει μπάχαλο, η πραγματικότητα έχει αποδείξει, ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της» εξαπολύει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

«Έχει σημασία για την Ελλάδα ποιος θα βρίσκεται στη θέση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αξία έχει ποιος κάθεται στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας μας και ποιοι στα υπουργικά έδρανα», υπογραμμίζει με άρθρο του στην εφημερίδα «Το Κεφάλαιο».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρει μια σειρά από φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όπως λέει «είναι δικές της επιλογές», όπως «η αύξηση του φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες, η προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις, η αύξηση στη σταθερή τηλεφωνία».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών, στεγνώνει από ρευστότητα την αγορά και αυτό το ονομάζει "ανάπτυξη"», σημειώνει, ενώ αναφέρει πως χρειάζεται μια «κυβέρνηση που θα φτιάξει τη νέα Ελλάδα μέσα από ένα πατριωτικό σχέδιο, που θα προσελκύσει περισσότερους επενδυτές και θα ανακτήσει τη χαμένη μας αξιοπιστία».